Healings & coaching

versterk je geest - coaching

Een combinatie van coaching en healings, door middel van reiki werkt bijzonder goed om je lichaam en geest weer te herstellen en in balans te brengen. Afhankelijk van jouw behoefte kan dit in combinatie met coaching ingezet worden. 

Een reiki behandeling in combinatie met een coachingsessie duurt ongeveer 2 uur. Zo kun je diep ontspannen en een stukje op je weg worden gecoacht waar jij hulp bij nodig hebt.

Ik bied reiki aan als behandeling bij lichamelijke klachten en om een diepe ontspanning te ervaren wanneer je uit balans bent. Ook kan ik jou leren hoe je dit op jezelf kunt toepassen. Dit valt bij mij onder selfcare & selfhealing. Lees hieronder meer over reiki.

Dit is mogelijk in een traject van 5 sessies. We stemmen van tevoren af wat je nodig hebt en maken samen een plan van aanpak. 

Indien je vragen hebt of je wilt graag kennis met ons maken; wij bieden een gratis kennismakingsgesprek aan van 1 uur. Klik hieronder op de knop om contact met ons op te nemen.

Wat is reiki?

We beschikken allemaal tot een zelfgenezend vermogen. Als jouw botten breken, is het niet het gips dat zorgt voor heling, maar jouw eigen systeem. Jouw systeem bepaalt zelf hoe genezing plaatsvindt en wat je op dat moment nodig hebt.

Met reiki kun je het zelfgenezend vermogen activeren, dus in beweging brengen. Jouw systeem maakt gebruik van de levensenergie om te kunnen leven, functioneren en in balans te zijn.

Reiki is namelijk voeding voor je energiesysteem. Het is een Japanse healing methode dat gaat via handoplegging en bestaat uit de woorden Rei en KI.

Rei–> universeel (het is er overal en op elk moment, een bewustzijn, wijsheid van god of hogere zelf.
KI –> levensenergie (vitaliteitsenergie dat leven geeft).

Met andere woorden betekent Reiki levensenergie; energie van de universele bron of het energieveld. Dit kan geactiveerd worden tijdens een healing. Energie wordt ook wel Ki (Japans), Chi (Chinees), Prana (Indiaas) en holy spirit genoemd. 

Het is dus een energie die we allemaal nodig hebben om te kunnen leven. Als je dood gaat, verdwijnt deze energie. Bij een hoge energie voel je je positief en gezond en bij lage energie ziek, moe, negatief. 

We zijn allemaal verbonden met deze levensenergie, maar door verschillende oorzaken kunnen we minder in staat zijn om voldoende energie op te nemen. Het immuunsysteem kan worden aangetast door bepaalde invloeden en op geestelijk vlak kan er ook door negatieve invloeden je innerlijke kracht afzwakken. 

Reiki zorgt ervoor door middel van handoplegging dat dit hersteld wordt en je daardoor beter energie kunt opnemen. Het activeert het zelfhelend vermogen. Reiki raakt iets aan en zet wat in beweging. Het zelfgenezend vermogen wordt aangespoord om de energie het werkt te laten doen, zoals herstellen wat uit balans is. Dat is het doel van het zelfgenezend vermogen.

Je bent eigenlijk een kanaal voor de levensenergie en deze energie stroomt door jou heen. De energie kan zo via jouw kanaal, vervolgens via de handen stromen en kun je het doorgeven of jezelf behandelen. Onderschat niet wat voor invloed je handen hebben. Ze zijn enorm gevoelig, geven warmte, energie en heling.

Reiki werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel (ziels) niveau. Het werkt ook op de organen en emoties. Reiki stroomt naar de plek waar het nodig is. Het ondersteunt en versnelt het zelfhelend vermogen dat wij allen bezitten.

Dit zijn onder andere de effecten van reiki:

 • Reiki reinigt je lichaam.
 • Brengt je lichaam weer in balans
 • Werkt preventief als je het iedere dag doet.
 • Verbindt je lichaam, geest en ziel met elkaar
 • Brengt een transformatieproces op gang
 • Activeert en versnelt het zelfhelend vermogen
 • Blokkades kunnen loskomen waardoor klachten verminderen
 • Biedt diepe intense ontspanning
 • Je activeert je intuïtie
 • Maakt je geest helder
 • Je maakt contact met je gevoel en jeZelf
 • Verhoogt je trillingsfrequentie
 • Creëert nieuwe energie
 • Creëert energie en vermoeidheid kan als sneeuw voor de zon verdwijnen
 • Helpt bij slaapproblemen om sneller in slaap te vallen
 • Bevordert persoonlijke en spirituele groei (inzichten)
 • Emoties komen los en je laat het liefdevol toe
 • Je voelt je energie weer stromen door je lichaam.
 • Je ontdekt jezelf op een bewustere manier
 • Boost jouw begin van de dag.
 • Brengt liefde gevoelens en compassie mee.
 • Reiki laat je jouw pure zuivere energie ervaren.
 • Helpt je te gronden zodat je je steviger en sterker voelt.

Hoe werken wij met reiki?

Ik geef fysieke reiki behandelingen, maar ook op afstand. Mijn ervaring met reiki op afstand is dat ik jouw energie op een andere manier kan waarnemen, namelijk via mijn derde oog. Daardoor kan ik vaak ook gericht advies geven om jou in balans te houden. 

Bij een behandeling op afstand stem mij af op het energieveld/de bron/het universum, en jouw energieveld. We hebben dan kort van tevoren even een gesprekje. Dan mag je gaan ontspannen (zittend of liggend) en daarna bellen we weer even om na te bespreken.

Soms voel je niets, tintelingen, warmte, maar ik heb ook meegemaakt dat iemand misselijk werd. Dat zijn blokkades die opgeheven worden. Het beste is om niets te verwachten, maar wat je wel ervaart is ontspanning! 

Ook bied ik een online cursus aan: In connectie met jezelf. Hierin leer ik je uiteraard hoe je jezelf met de reiki techniek kunt behandelen, maar ook hoe je jezelf kunt behandelen bij emoties, wat de psychische oorzaak van klachten van organen kunnen zijn en hoe je de betekenis van jouw klacht kunt achterhalen. 

We gaan net even wat dieper in op verschillende lagen, zodat je jezelf in balans kunt brengen door een combinatie van reiki, meditaties en loslaattechnieken. Heel waardevol en hoort echt bij selfcare! Je meditaties gaan hierdoor ook veel dieper!

Wil je meer informatie over deze cursus? Klik dan op de onderstaande knop.

 

 

Nog een tip: ik ben geïnterviewd door My Daily Coach om reiki (uitgebreid) uit te leggen. Het interview kun je hieronder bekijken.