fbpx

Tarieven

Coaching – Healing- Online cursussen

Ik ben jouw persoonlijke coach waar jij op dit moment in je leven vast loopt en hulp bij nodig hebt. 

Ik werk vanuit holistisch oogpunt. Dat betekent dat ik het lichaam, geest en jouw ziel als één geheel zie en behandel, omdat dit met elkaar verbonden is.

Ik kijk hierbij naar jouw klacht of situatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Ook dit is namelijk met elkaar verbonden. Ik ga samen met jou dieper kijken naar de oorzaak en betekenis van de klacht of situatie.

*Coachingsessies en healings kunnen zowel in mijn praktijk in Rotterdam als online via online video calls gehouden worden.

De investering in jezelf:

Coachingstrajecten

Life Coach traject
525 euro 
Een traject afgestemd op jouw doelen/wensen, bestaande uit kennismakingsgesprek van 1 uur, 5 sessies van 1,5 uur, inclusief plan van aanpak, oefeningen en opdrachten.

Exclusive HSP-Powerpakket
525 euro
Het exclusief HSP-Power bestaat uit een kennismakingsgesprek van 1 uur, 2 losse trainingsdagdelen van drie uur inclusief een reiki cursus. Na de 2 dagdelen ontvang je nog een reiki healing van 1,5 uur.

Reiki behandeling incl. advies en kaartlegging (max 90 minuten )
65 euro per 1,5 uur.
230 euro voor 4 sessies. Bij klachten raad ik echter aan om 4 sessies vlak achter elkaar te doen, omdat je lichaam dan een boost krijgt en energetisch flink wordt gereinigd. De kaarten zijn een hulpmiddel om meer over de oorzaak van een klacht te komen en je hierin te helpen. Dit hoeft niet, maar mag.

Reiki behandeling op afstand incl. advies en kaartlegging (max 45 minuten)
30 euro per 45 minuten
105 euro voor 4 sessies. Bij klachten raad ik echter aan om 4 sessies vlak achter elkaar te doen, omdat je lichaam dan een boost krijgt en energetisch flink wordt gereinigd. De kaarten zijn een hulpmiddel om meer over de oorzaak van een klacht te komen en je hierin te helpen. Dit hoeft niet, maar mag.

Online Cursus: In connectie met jezelf
99 euro
Een UNIEKE online selfcare/selfhealing cursus op basis van reiki, meditatie en loslaattechnieken om in contact te komen met jouw lichaam en geest en deze met elkaar te verbinden. Zo kun je jezelf in balans brengen, je klachten begrijpen en helen en je vibratie verhogen. Meer info vind je hier.

E-book: de Selfcare Rescue Kit + meditatie
Gratis hier te downloadeneen