Tarieven

Coaching – Healing- Online cursussen

Ik ben jouw persoonlijke coach waar jij op dit moment in je leven vast loopt en hulp bij nodig hebt. 

Ik werk vanuit holistisch oogpunt. Dat betekent dat ik het lichaam, geest en jouw ziel als één geheel zie en behandel, omdat dit met elkaar verbonden is.

Ik kijk hierbij naar jouw klacht of situatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Ook dit is namelijk met elkaar verbonden. Ik ga samen met jou dieper kijken naar de oorzaak en betekenis van de klacht of situatie.

*Coachingsessies en healings kunnen zowel in mijn praktijk in Rotterdam als online via online video calls gehouden worden.

De investering in jezelf:

 

* Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

Life Coach traject
700 euro 
Een traject afgestemd op jouw doelen/wensen, bestaande uit kennismakingsgesprek van 1 uur, 5 sessies van 1,5 – 2 uur, inclusief plan van aanpak, oefeningen en opdrachten. Een reiki behandeling in combinatie met coachingsessie behoort tevens tot een mogelijkheid. Tussen de sessies door, blijf ik beschikbaar als je coach voor vragen of als je ergens niet uitkomt.

Exclusive HSP-Powerpakket
700 euro
Het exclusieve HSP-Powerpakket bestaat uit een kennismakingsgesprek van 1 uur, 2 losse trainingsdagdelen van 3 – 4 uur inclusief een reiki cursus. Na de 2 dagdelen ontvang je nog een reiki healing of een losse coachingsessie van max 2 uur. 
Tussen de sessies door, blijf ik je coach voor vragen of als je ergens niet uitkomt.

Online Cursus: In connectie met jezelf met reiki
99 euro 
Een UNIEKE online reiki/selfhealing cursus op basis van reiki, meditatie en loslaattechnieken om in contact te komen met jouw lichaam en geest en deze met elkaar te verbinden. Zo kun je jezelf in balans brengen, je klachten begrijpen en helen en je vibratie verhogen. Meer info vind je hier.

Online HSP-cursus: Take your power back
555 euro
Een uitgebreide cursus om vanuit jouw licht, jouw hooggevoeligheid in te zetten en hoe je met jouw hooggevoeligheid om kunt gaan. Klik voor meer info op de cursus. Inclusief modules over energetische bescherming, reiniging en een reiki cursus. 

E-book: de Selfcare Rescue Kit + meditatie

GRATIS hier te downloaden.