Over mij

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is foto-819x1024.jpgWie ben ik?

Welkom!

Ik ben Deniz, geboren op 24-06-1987.

Over mij: als ik iets doe, doe ik het met heel veel passie en liefde.

Mijn levensmotto is: ~ Create what you want ~.

Op een punt in mijn leven, heb ik mijn leven 180 graden omgedraaid: leven vanuit mijn hart en gevoel. Dat betekent dat ik alles heb opgegeven waar ik op dat moment in zat: studie, (fulltime) baan, relatie en koopwoning.

Ik wist al vanaf mijn 20e dat de manier van leven, zoals dat in deze maatschappij aan toe gaat, niet mijn manier van leven is en niet bij mij past. Mede door mijn hoogsensitiviteit. Alleen ik wist niet hoe ik eruit moest komen.

Totdat ik klaar was met mezelf aanpassen en juist mezelf wilde laten zien. Mijn ziel wilde gehoord en gezien worden. Ik had heel duidelijk die boodschap gekregen en begrepen.

Eindelijk was ik er klaar voor om vanuit mijn hogere zelf te gaan leven, vanuit liefde, passie en plezier. Ik wilde de kwaliteit van mijn leven en energie verhogen. Dat betekende minimaal 1 jaar alleen maar bezig zijn te zijn geweest met zelfontwikkeling. Mezelf weer herontdekken en te gaan doen waarvoor ik hier op aarde ben.

Toen wist ik het! Wat ik eigenlijk altijd al wist en altijd in mij zat: ik wil mensen helpen, coachen en healen. Het bewustzijn vergroten, zodat iedereen gelukkiger en verlicht leeft zoals hoe dat bij hen past. Want iedereen is anders en heeft andere behoeften, omdat we ook steeds gevoeliger worden.

Tools meegeven hoe ze weer energie krijgen en hoe ze hun lichaam en geest kunnen versterken door deze weer met elkaar te verbinden. Vanuit gevoel leven en niet meer alleen vanuit verstand (dat is op een gegeven moment gewoon killing). Dan ga je allemaal dingen aantrekken die jij nodig hebt (de wet van aantrekking).

Dit heeft allemaal te maken met mindset, aandacht, bewustzijn en een hele dosis zelfliefde.

Omdat ik hoogsensitief ben en dit een hele worsteling in mijn leven is geweest, ben ik mij hierin gaan specialiseren door opleidingen en cursussen te volgen zoals: coaching bij hoogsensitiviteit, burn out coach, holistisch therapeut en Reiki 1, 2 en 3 (reiki master).

Je leeft maar één keer en het is daarom heel belangrijk om alles uit het leven en uit jezelf te halen. Om dit te kunnen doen, moet je wel in balans zijn en energie hebben, anders lukt het niet.

Daarbij moet je veel leren over hoe je geestelijk en lichamelijk gezond en sterk kunt zijn. Nog belangrijker: hoe je bij jezelf kunt blijven. Daar heeft iedereen altijd een beetje hulp bij nodig. Ik wel in ieder geval, want ik denk soms dat ik alles wel zelf kan. Ja ja, was dat maar zo! Er valt altijd iets te leren.

Dus wees lief voor jezelf zeg ik altijd. Net zo lief als dat je voor anderen bent! Gun het jezelf om de kwaliteit van je leven te verhogen!

Liefs Deniz