Online School

We leven nu in een wereld die niet meer hetzelfde zal zijn. We hopen dat wel, maar naar mijn gevoel gaat dit niet gebeuren zoals het ooit was. Maar, ik geloof erin dat dit juist de bedoeling is. Ik zie dit als dat we de oude wereld gaan verlaten zoals die was. Maar ook je innerlijke wereld. Want je innerlijke wereld wordt weerspiegeld in de buitenwereld. Dus nu is het voor velen de tijd om te werken aan hun innerlijke wereld.

We gaan nu over naar een nieuwe wereld, een nieuw tijdperk. En dit tijdperk waar we nu ingaan heeft een hogere frequentie. We gaan het oude, het leven vanuit de mannelijke energie helen en we gaan over naar de vrouwelijke energie. De energie van het hart. 

Deze energieën, gaan we in balans brengen, zodat er eenheid ontstaat in jezelf. Wanneer deze in jouzelf is geïntegreerd, zal dit collectief voelbaar zijn en merkbaar zijn.

En dan ontstaat er de invulling van de nieuwe aarde!

Mijn taak hier op aarde is om mee te bouwen aan deze nieuwe wereld. Om mensen te begeleiden om vanuit hun hart te gaan leven, zodat de trillingsfrequentie wordt verhoogd. Van de mens en de aarde.

Deze online School heb ik opgericht om mensen te begeleiden vanuit hun hart te gaan leven (dus uit je hoofd!) en we gaan diep om je bewustzijn flink te verhogen door middel van online cursussen.

Het is tevens mogelijk om extra coachingsessies erbij te boeken mocht je ergens extra hulp bij nodig hebben, zoals helingsessies of coaching bij dingen die je lastig vindt in het leven. 

Deze liefdevollere wereld begint eerst bij jezelf. Want als je jezelf heelt, goed in balans bent, genoeg energie hebt, en met jezelf en de bron in contact staat, ben jij een gelukkig mens! Dat beloof ik jou!

Bekijk hieronder de cursussen:

In connectie met jezelf  met reiki
HSP-cursus – Take your power back
Transformeer en leef vanuit je hart (coming soon!)
Nieuwetijdscoach opleiding (work in progress)