Gratis e-book

Hallo beautiful soul,

Omdat ik je graag op weg wil helpen op het gebied van Selfcare, heb ik een gratis selfcare e-book en meditatie voor je gemaakt. 

Ik merk namelijk dat mensen het soms lastig te vinden om zichzelf in balans te brengen en hoe ze contact met zichzelf kunnen maken. 

In dit gratis Selfcare e-book, deel ik met jou 5 stappen hoe je weer in contact komt met jezelf. Hierdoor voel je je meer verlicht, meer energiek en verhoog je je trillingsfrequentie. Ook maak ik jou bewust van je lichaam en geest en hoe je dit met elkaar kunt verbinden.. 

Gun jezelf fijne selfcare momentjes en download hieronder de gratis Selfcare  Rescue kit en meditatie!

Liefs, Deniz 
Versterk je Geest

PS: Er is tevens een uitgebreide online Selfcare cursus beschikbaar op de online Selfcare School van Versterk je Geest. Hierin leer ik je verschillende healingsmethodes (reiki, meditatie, loslaten etc.) om de diepere connectie met jezelf aan te gaan. Je kunt hier een kijkje nemen als je hier benieuwd naar bent.

selfcare ebook

Reviews

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *