fbpx

Coaching

Deniz Ebren - Versterk je GeestIndien je op dit moment in je leven hulp nodig hebt, dan ben ik er graag voor je om je te helpen jouw leven richting te geven door middel van coaching.

Ik kan je helpen inzichten te geven, leren hoe je met een situatie kunt omgaan en je helpen om stappen/keuzes te maken.

Mijn doel is om door coaching de kwaliteit van je leven te verhogen, zodat jij vanuit je kern, vanuit geluk en meer energie je leven kunt leiden zoals hoe dat bij jou past. Zodat jij weer kunt leven vanuit jouw natuurlijke ritme en jouw natuurlijke staat van ‘Zijn’.

Ik help je weer terug te brengen naar wie je werkelijk bent, zodat je verbonden bent met je ware zelf. Daardoor kun je ervaren wat pure zelfliefde nou echt is op een manier die je eerder misschien niet hebt ervaren.

Coaching kan gecombineerd worden met healings om het lichaam en geest weer in balans te brengen en lichamelijke, mentale, emotionele en energetische klachten te verminderen. 

Tevens kan ik jou begeleiden om je healings, zoals reiki, te leren op jezelf toe te toepassen, zodat je de healer in jezelf kunt vinden en jezelf in balans kunt brengen. Dit kan door middel van coaching of online cursus. 

Coaching kan plaatsvinden in mijn praktijk in Rotterdam of op je eigen bank via videocalls. Je hoeft dus niet per se in de buurt te wonen om gecoacht te worden. 

Ik bied verschillende coachingspakketten aan. Klik op de onderstaande links voor meer informatie.

Personal Life coaching
Coaching bij hoogsensitiviteit
Healing & coaching

Reviews

Sharon
Sharon
Lees verder
Eigenlijk heb ik er de juiste woorden niet voor en kan ik het niet omschrijven wat er met mij gebeurd is! Maar als ik er nu heel goed over nadenk is er maar 1 woord wat heel veel zegt en dat is; WAUW! Wat er met mij gebeurd is tijdens de sessies met Deniz is ongelooflijk, in al die weken ben ik een vele malen sterkere vrouw geworden, ben ik met 80% minder onzeker over mezelf geworden. Ik heb leren loslaten en nieuwe manieren van denken en handelen geleerd. Het is echt fantastisch en er was meteen een klik en gevoel van vertrouwen, zelfs ook al waren de sessies via beeldbellen. Ik ben erg dankbaar voor alles wat er gedaan is en mocht er ooit nog iets zijn dan zal ik zeker weer Deniz contacten!