Aanbod

Momenteel ben ik bezig om een praktijk te starten voor coaching en reiki behandelingen. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en burn out. Door mijn ervaring, gevolgen studies en gevoeligheid kan ik goed aanvoelen wat jij nodig hebt tijdens een sessie of behandeling. Mijn ervaring is dat een combinatie van coaching en healing ontzettend goed werkt om het lichaam en geest met elkaar te verbinden, zodat je meer vanuit je kern en met meer energie kunt gaan leven. Zo kom je weer in balans!

Ik bekijk alles vanuit holistisch oogpunt. Dat betekent dat ik het lichaam en geest als geheel zie en behandel. Zowel bij coaching als bij een reiki behandeling. Ik kijk hierbij naar jouw klacht op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Ik ga samen met jou dieper kijken naar de oorzaak en betekenis van de klacht. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw zelfhelendvermogen, die wij allen bezitten, wordt geactiveerd.

Het volgende zal ik gaan aanbieden:

Coaching bij hoogsensitiviteit
65 euro per uur
290 euro voor een traject bestaande uit 5 sessies (inclusief plan van aanpak, oefeningen en opdrachten)

Reiki behandeling en advies max 75 minuten
50 euro
175 euro voor 4 sessies. Bij klachten raad ik echter aan om 4 sessies achter elkaar te doen, omdat je er meer resultaat uit zult halen dan een losse sessie.

Reiki behandeling op afstand en advies 30 – 45 minuten
25 euro
88,50 euro voor 4 sessies. Bij klachten raad ik echter aan om 4 sessies achter elkaar te doen, omdat je er meer resultaat uit zult halen dan een losse sessie.

Combinatie coaching sessie en reiki behandeling (achter elkaar of los van elkaar)
105 euro