Aanbod

Momenteel ben ik bezig om mijn bedrijf te starten voor hsp/holistisch coaching, reiki behandelingen en online selfcare trainingen. Dit kan aan huis en zal ik tevens online aanbieden via Skype of Zoom. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en burn out. Door mijn ervaring, gevolgen studies en gevoeligheid kan ik goed aanvoelen wat jij nodig hebt tijdens een sessie of behandeling. Mijn ervaring is dat een combinatie van coaching en healing ontzettend goed werkt om het lichaam en geest met elkaar te verbinden, zodat je meer vanuit je kern en met meer energie kunt gaan leven. Zo kom je weer in balans!

Ik bekijk alles vanuit holistisch oogpunt. Dat betekent dat ik het lichaam en geest als geheel zie en behandel. Zowel bij coaching als bij een reiki behandeling. Ik kijk hierbij naar jouw klacht op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Alles is namelijk met elkaar verbonden. Ik ga samen met jou dieper kijken naar de oorzaak en betekenis van de klacht. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw zelfhelendvermogen, die wij allen bezitten, wordt geactiveerd en het bewustzijn te verhogen.

Het volgende zal ik (ook online) gaan aanbieden:

Holistisch coaching en coaching bij hoogsensitiviteit
65 euro per uur
290 euro voor een traject bestaande uit 5 sessies (inclusief plan van aanpak, oefeningen en opdrachten)

Reiki behandeling incl. advies en kaartlegging (max 90 minuten )
50 euro
175 euro voor 4 sessies. Bij klachten raad ik echter aan om 4 sessies achter elkaar te doen, omdat je lichaam dan een boost krijgt en energetisch flink wordt gereinigd.

Reiki behandeling op afstand incl. advies en kaartlegging (max 30 – 45 minuten)
25 euro
88,50 euro voor 4 sessies. Bij klachten raad ik echter aan om 4 sessies achter elkaar te doen, omdat je lichaam dan een boost krijgt en energetisch flink wordt gereinigd.

Combinatie coaching sessie en reiki behandeling (achter elkaar of los van elkaar)
105 euro

Online Selfcare training
In ontwikkeling, info volgt

(Online/praktijk)Training: Pas reiki toe op jezelf
In ontwikkeling, info volgt